Apartmánový komplex s restauracemi a kavárnou v zavedené turistické oblasti Kobuleti. Projekt Magnetic Beach Resort (dříve nazývaný PARK LIFE) je umístěn přímo na pláži u moře na jednom z posledních dostupných velkých pozemků a v jeho názvu je vystiženo vše, co tento resort nabízí. V okolí se nachází zdravotně prospěšný magnetický písek. Součástí resortu je privátní písčitá pláž.

Výkup pozemků na tento projekt proběhl od státu, kterému muselo být garantováno, že do 7 let zde budou vystavěny rekreační objekty, k čemuž byla jako záruka uhrazena bankovní garance ve výši 1 mil. USD. Společnost První Investiční, a.s. bude prostřednictvím své dceřiné společnosti First Investment company Georgia LLC investorem a vlastníkem dvou budov D+E z tohoto komplexu a pozemku k nim náležejícího. Doklad o vlastnictví části pozemku pod tímto projektem již naleznete v dokumentech ke stažení.

Aktuální stav projektu: Na počátku srpna 2022 byl dokončen kolaudační proces budovy E, která byla uvedena do provozu 8. srpna 2022. Ačkoliv se jednalo o “soft opening”, od hostů jsme dostali velmi milou zpětnou vazbu. V průběhu srpna se pak ubírala pozornost na kolaudační proces pro budovu D, který byl schválen v půlce září 2022.

Podívat se můžete také na aktualizovanou fotodokumentaci.

1,3 ha

rozloha

téměř 23 mil. USD

celkové investiční náklady

před kolaudací

termín realizace

Kobuleti (Gruzie)

lokalita

FOTOGALERIE

DOKUMENTY K PROJEKTU

Výpis z obchodního rejstříku Gruzie

Doklad o založení dceřiné společnosti First Investment company Georgia LLC
formát PDF | 129 kB | 1 strana